Aanmelden

Hoe aanmelden?

Laatste update 26 april 2024:

De wachttijd voor een eerste intake is momenteel langer dan 6 maanden. Dat maakt dat ik als zzp-er genoodzaakt ben een aanmeldstop te hanteren. Ik neem momenteel derhalve geen nieuwe cliënten aan, ook niet om op de wachtlijst te plaatsen. 

De aanmeld stop geldt voor zowel jeugd < 18 jaar als jongeren >18 jaar en is tot onbepaalde tijd aan de orde. Wanneer de wachttijd  te overzien is ( < 2 maanden) zal ik weer cliënten aannemen en dit op de website vermelden.

Op de site van de coöperatie AGGT (ambulante geestelijke gezondheidszorg Twente), waarbij ik ben aangesloten, kunt u mogelijk een collega vrijgevestigd therapeut vinden bij wie u eerder terecht kunt.  Zie hiervoor http://www.aggt.nl/aangesloten-praktijken

Daarnaast kunt u uw huisarts of zorgverzekering vragen naar andere therapeuten en/of GGZ-instellingen.

Wanneer er geen aanmeld stop is dan is aanmelden mogelijk na verwijzing door de huisarts (4-23 jaar) of via het zorgteam van de gemeente (< 18 jaar). U kunt ook op eigen initiatief aanmelden, maar voor vergoeding van de behandeling is een indicatie en verwijsbrief van huisarts of zorgteam van de gemeente nodig.  U mag uiteraard altijd contact opnemen om gezamenlijk te beoordelen of behandeling bij mij voor uw kind zinvol kan zijn.

U kunt mij telefonisch bereiken op telefoonnummer 06 27923467.

U kunt ook een mail sturen via het contactformulier onder de knop ‘ contact’ of info@reinekewiegman.nl

Bij eerste bezoek graag meenemen:

Bij het eerste bezoek wordt u verzocht om verwijsbrief van de huisarts of zorgteam,  en een  identiteitsbewijs van uw kind (bij jongeren van jezelf) mee te nemen. Controle van een identiteitsbewijs is wettelijk verplicht om de behandeling te kunnen declareren.