Aanmelden

Hoe aanmelden?

Gezien de lengte van de wachtlijst ( > 3 maanden) ben ik als zzp-er helaas genoodzaakt een aanmeld stop te hanteren. Ik neem momenteel derhalve geen nieuwe cliënten aan, ook niet om op de wachtlijst te plaatsen. De aanmeld stop geldt voor zowel jeugd < 18 jaar als jongeren >18 jaar en is tot onbepaalde tijd aan de orde. Wanneer de wachttijd  te overzien is ( < 2 maanden) zal ik weer cliënten aannemen en dit op de website vermelden. 

Aanmelden is mogelijk na verwijzing door de huisarts (4-23 jaar) of via het zorgteam van de gemeente (< 18 jaar). U kunt ook op eigen initiatief aanmelden, maar voor vergoeding van de behandeling is een indicatie en verwijsbrief van huisarts of zorgteam van de gemeente nodig.  U mag uiteraard altijd contact opnemen om gezamenlijk te beoordelen of behandeling bij mij voor uw kind zinvol kan zijn.

U kunt mij telefonisch bereiken op telefoonnummer 06 27923467.

U kunt ook een mail sturen via het contactformulier onder de knop ‘ contact’ of info@reinekewiegman.nl

 

Bij eerste bezoek graag meenemen:

Bij het eerste bezoek wordt u verzocht om verwijsbrief van de huisarts of zorgteam,  en een  identiteitsbewijs van uw kind (bij jongeren van jezelf) mee te nemen. Controle van een identiteitsbewijs is wettelijk verplicht om de behandeling te kunnen declareren.