Contact

De praktijk is gevestigd aan de Welbergweg 49 in Hengelo. Dat is in de wijk Westermaat Zuid-Oost, achter van der Valk en tv Oost. In het pand bevinden zich op nr. 47 en 49 naast mijn praktijk nog 6 andere vrijgevestigde praktijken op gebied van jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Samen noemen we ons Perron7. Indien nodig en gewenst werken we in behandelingen samen. Voor meer informatie over Perron7 klik hier.

Collega’s Perron7

Contactadres:
Reineke Wiegman
Welbergweg 49
7556 PE Hengelo
Telefoon: 06 27923467
E-mail: info@reinekewiegman.nl

Bezoekers

De deur is open. Bezoekers mogen op afspraak plaatsnemen in de wachtruimte op de begane grond en worden daar door mij opgehaald.

Parkeren

Wij hebben de beschikking over enkele parkeerplekken, te herkennen aan huisnummers 47/49. Parkeerplaatsen met andere aanduidingen zijn gereserveerd voor de andere kantoren en mogen door ons niet gebruikt worden. Als onze parkeerplekken vol staan kun je parkeren langs de Welbergweg.

Fietsen

Fietsen en scooters mogen i.v.m. brandveiligheid niet gestald worden voor de deur. Er is een fietsenstalling om de hoek van het naastgelegen pand. Even zo’n 20 meter doorrijden dus.

Voor nadere informatie of aanmelding kun je onderstaand contactformulier invullen en verzenden. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Laatste update 26 april 2024:

De wachttijd voor een eerste intake is momenteel langer dan 6 maanden. Dat maakt dat ik als zzp-er genoodzaakt ben een aanmeldstop te hanteren. Ik neem momenteel derhalve geen nieuwe cliënten aan, ook niet om op de wachtlijst te plaatsen. 

De aanmeld stop geldt voor zowel jeugd < 18 jaar als jongeren >18 jaar en is tot onbepaalde tijd aan de orde. Wanneer de wachttijd  te overzien is ( < 2 maanden) zal ik weer cliënten aannemen en dit op de website vermelden.

Wat te doen bij crisis?

Bij ernstige psychische problematiek, als er gevaar dreigt voor het kind/jongere zelf of diens omgeving, kan er sprake zijn van een crisissituatie. Voor (ouders van) cliënten geldt dat zij tijdens de openingstijden van de praktijk (ma-di-do-vrij) contact kunnen opnemen met mijzelf en/of de huisarts. Samen bespreken we het plan van aanpak. Bij mijn afwezigheid i.v.m. vakantie of ziekte kan in dringende gevallen een collega van Perron7 mij vervangen. In eerste instantie kan daarvoor contact worden opgenomen met collega Paulien Schrijver. Haar contact gegevens vindt je op haar website.

Bij crisis buiten praktijktijden kunt je contact opnemen met:

Zowel de huisartsenpost als Veilig Thuis kunnen het regionale crisis meldpunt van Mediant raadplegen. Dit meldpunt wordt bemenst door sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, psychologen en psychiaters. Het meldpunt is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.