Contact

De praktijk is gevestigd aan de Welbergweg 49 in Hengelo. Dat is in de wijk Westermaat Zuid-Oost, achter van der Valk en tv Oost. In het pand bevinden zich op nr. 47 en 49 naast mijn praktijk nog 6 andere vrijgevestigde praktijken op gebied van jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Samen noemen we ons Perron7. Indien nodig en gewenst werken we in behandelingen samen.

Collega’s Perron7

Contactadres:
Reineke Wiegman
Welbergweg 49
7556 PE Hengelo
tel:        06 27923467
email:   info@reinekewiegman.nl

Bezoekers:
De deur is open. Bezoekers mogen op afspraak plaatsnemen in de wachtruimte op de begane grond en worden daar door mij opgehaald.

Parkeren:
Wij hebben de beschikking over enkele parkeerplekken, te herkennen aan huisnummers 47/49. Parkeerplaatsen met andere aanduidingen zijn gereserveerd voor de andere kantoren en mogen door ons niet gebruikt worden. Als onze parkeerplekken vol staan kun je parkeren langs de Welbergweg.

Fietsen:
Fietsen en scooters mogen i.v.m. brandveiligheid niet gestald worden voor de deur. Er is een fietsenstalling om de hoek van het naastgelegen pand. Even zo’n 20 meter doorrijden dus.

Voor nadere informatie of aanmelding kun je onderstaand contactformulier invullen en verzenden. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Laatste update 20 september 2023:
De wachttijd voor een eerste intake is ongeveer drie maanden. 

Wat te doen bij crisis?

Bij ernstige psychische problematiek, als er gevaar dreigt voor het kind/jongere zelf of diens omgeving, kan er sprake zijn van een crisissituatie. Voor (ouders van) cliënten geldt dat zij tijdens de openingstijden van de praktijk (ma-di-do-vrij) contact kunnen opnemen met mijzelf en/of de huisarts. Samen bespreken we het plan van aanpak.

Bij crisis buiten praktijktijden kunt je contact opnemen met:

Zowel de huisartsenpost als Veilig Thuis kunnen het regionale crisis meldpunt van Mediant raadplegen. Dit meldpunt wordt bemenst door sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, psychologen en psychiaters. Het meldpunt is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.


Contactformulier